Segueix-nos F Y T R

La possessió de Can Manresa es ven a trossos arreu del món per Internet

Han convertit la finca rústica en 14 parcel·les que es venen entre 18 i 24 milions

| Ses Salines |

La possessió de Can Manresa, situada entre ses Salines i la Colònia de Sant Jordi, es ven per trossos arreu del món per via Internet. L'Ajuntament de ses Salines va autoritzar part de la parcel·lació aquest mateix any. La possessió s'ha convertit en parcel·les de 15 a 18.000 metres quadrats i es venen de 18 a 24 milions de pessetes.
La promotora, Jardines de Palma S.A., és de capital madrileny i té tots els permisos pertinents per dur endavant la venda de parcel·les i, a més, és una empresa de solvència, segons destacà el batle de ses Salines, Antoni Caldentey (UM).
Les prop de 40 hectàrees de la possessió de Can Manresa han estat dividides en 14 parcel·les. 12 de les quals tenen més de 15.000 metres quadrats i les altres dues més de 18.000 metres quadrats. Totes elles superen les dues quarterades que obliga la llei de sòl rústic per construir. Segons es pot llegir a la pàgina web de la possessió, la seva ubicació és emblemàtica perquè està molt a prop de la coneguda platja des Trenc i de la Colònia de Sant Jordi i presenten la zona com un paradís natural, mostrant una fotografia de la mateixa platja des Trenc.
La intenció és que els mateixos compradors de la parcel·la llavors s'encarreguin d'aconseguir els permisos pertinents per dur endavant la construcció que necessitaran el vistiplau del Consell Insular de Mallorca.
La notícia ha causat sorpresa a ses Salines perquè es conegué la venda de la finca, molt arrelada a la localitat, mitjançant coneguts del poble residents als Estats Units i a altres indrets del món que ho pogueren veure a través de la xarxa telemàtica.

Santanyí i Capdepera ho aturaren

Els ajuntaments de Santanyí i Capdepera prenguren mesures en els seus plantejaments urbanístics per tal que no es duguessin a terme parcel·lacions de finques rústiques i en especial possessions emblemàtiques. Una que estava a punt de comerçar-se a parcel·lar era la possessió de Son Alegre i l'Ajuntament de Santanyí no els en va concedir els permisos.
L'Ajuntament de Capdepera va suspendre la concessió de llicències en les zones rústiques del terme per evitar que es parcel·lassin. Un dels problemes que argumenten Santanyí i Capdepera són els serveis que s'han de donar a aquests nuclis de població.

+ VIST