Segueix-nos F Y T R

Reaccions contra el Club Nàutic

El batle n'insta la directiva a retirar el projecte d'ampliació perquè va contra la voluntat del poble

| Capdepera |

El batle de Capdepera, Joan Pascual (UCAP), insta la directiva del Club Nàutic que retiri el projecte d'ampliació del port esportiu de Cala Rajada «perquè va en contra de la voluntat de tot el poble».

Pascual es mostra indignat davant les declaracions realitzades pel vicepresident del Club Nàutic, Llorenç Rus, «perquè al marge de les opinions ha insultat la plataforma cívica i ha posat en entredit el nom del president del Govern, Jaume Matas, dient que aquest els animà a fer el projecte quan públicament es va comprometre amb l'Ajuntament que el port no es faria. Tampoc no m'ha agradat que vulgui passar per damunt de l'Ajuntament, quan nosaltres tindrem sempre la darrera paraula sobre la construcció del projecte».

El portaveu del PP, Joan Llull, també ha criticat que utilitzàs el nom del president Matas per justificar el projecte d'ampliació.

El portaveu del PSOE, Climent Alzina, i el del grup municipal PSM coincideixen en què la postura del Club Nàutic és fora de lloc així com les paraules de Llorenç Rus, «que són pròpies de gent antidemocràtica que actua per interessos particulars».

+ VIST