Segueix-nos F Y T R

Detenen un adolescent per tràfic de drogues

| Palma |

Funcionaris del Cos Nacional de Policia varen detenir el passat dia 10 de setembre un adolescent per tràfic de drogues. Els fets succeïren quan a la matinada els agents d'un cotxe patrulla varen observar com una motocicleta avançava contra direcció i a gran velocitat pel carrer Gilabert de Centelles.

Després d'una llarga persecució pels carrers de Palma, en la qual va intervenir un segon vehicle patrulla, l'adolescent que conduïa la moto va ser interceptat al carrer del Marquès de la Fontsanta.

El jove, que és menor d'edat penal, es trobava molt nerviós en el moment en què els agents procediren al seu escorcoll. Els agents també escorcollaren el petit habitacle que hi ha davall del seient de la moto i hi varen trobar una bossa de plàstic amb 41 paperines de cocaïna que una vegada mesurades varen donar un pes aproximat de 20 grams. Al mateix lloc també es trobà un total de 80.000 pessetes.

En la seva declaració davant dels agents uniformats, el jove explicà que la droga l'hi havia donat el propietari del bar on treballa per tal que la guardàs fins a l'endemà i que els doblers corresponien a la seva mare i als guanys dels darrers dies de feina al local, i que ell guardava tant els doblers que li havien donat com la droga que li havia fet arribar el seu superior.

Els membres de la brigada d'estupefaents muntaren un dispositiu de vigilància sobre el bar i el dia següent, 11 de setembre, varen aconseguir identificar i detenir Juan C.T., de 30 anys i amb dues detencions anteriors, una per agressió sexual i l'altra per robatoris de vehicles.

L'home va assegurar als agents que desconeixia del tot l'existència de la droga confiscada al jove i que ell tan sols havia pagat dues mil pessetes a l'adolescent per les darreres feines a l'establiment. Els dos varen ser detinguts.

+ VIST