Segueix-nos F Y T R

La pistola que utilizà el jove suïcida procedia del mercat negre

Les ambulàncies neguen que es torbassin tant com s'ha dit a acudir al servei

| Palma |

Francisco C.M., de 22 anys, va acabar dilluns matí amb la seva vida amb una pistola adquirida en el mercat negre, segons les apreciacions del Cos Nacional de Policia.

Segons sembla, l'arma en qüestió és de la marca Star i té els números de sèrie esborrats, cosa que és comuna en la venda il·legal.

Recordam que el jove, d'ètnia gitana, va morir després de disparar-se en el cap arran d'una discussió amb la que havia estat la seva parella sentimental. El succés va ocórrer en el mateix domicili de l'al·lota, en el número 18 del carrer del Falagista Ramírez Palmer.

Segons informacions que ha rebut aquest mitjà de comunicació, les diferències culturals entre els dos membres de la parella tingueren alguna cosa a veure en la ruptura de les relacions, que s'havien perllongat durant un any.

A banda de les circumstàncies personals que envolten el cas, la defunció ha causat certa polèmica arran de les declaracions d'un resident a la zona, que assegurà que l'ambulància del 061 havia estat mitja hora per arribar al lloc dels fets després que es donàs la veu d'alarma. A més, aquesta persona afirmà que una ambulància d'urgències que passava per la zona va negar-se a atendre el ferit.

Negació rotunda

Portaveus de les ambulàncies del 061 ahir negaren amb rotunditat aquestes declaracions. En concret assenyalaren que el vehicle va tardar set minuts i trenta-cinc segons des que els donaren l'avís fins que arribaren al costat del cos de la víctima, que encara mantenia el pols.

Així mateix, certificaren que estan investigant si és cert que alguna ambulància va eludir efectuar el servei en ser reclamada. De moment, no han obtingut dades al respecte.

Mentre, les portes del domicili on es produí el desafortunat desenllaç romanien tancades i, d'acord amb els residents en el carrer, així han estat des del moment del succés, sense que no s'hagi vist ningú entrar ni sortir en el seu interior.

+ VIST