Segueix-nos F Y T R

L'Església posa a la venda part dels solars de l'escola hospici de Natzaret

A la zona de l'antic hort de la institució està permès construir habitatges

| Palma |

L'Església de Mallorca ha posat a la venda una part dels solars de l'hospici de Natzaret, situat en el Terreno i que es dedica a la cura dels infants desvalguts des dels anys vint. No obstant això, la institució continuarà endavant amb la seva tasca humanitària a la resta de la finca.

De fet, la finca de Natzaret té en bona part el reconeixement d'urbanitzable. La part que es posa a la venda és la que ocupava un antic hort i va des de molt a prop del carrer de Joan Miró per la part de dalt fins a les proximitats de la discoteca Pacha, també ubicada en solars pertanyents a Natzaret, institució regida per un patronat que presideix el bisbe de Mallorca.

Tota la resta de la finca, inclòs l'edifici central on s'acullen els infants necessitats de protecció, els jardins i la famosa escola-impremta que tants de joves ha format en aquesta especialitat, continuaran funcionant.

L'església assolí la propietat de Natzaret fa uns 75 anys per una donació privada amb l'objectiu d'acollir els nins que no poguessin ser cuidats pels seus pares. Generacions de ciutadans modèlics s'han format en aquest centre que, això no obstant, requereix constants atencions.

De fet, també, fa temps que l'hort no és una necessitat de la institució i, per tant, aquesta possible operació immobiliària servirà per continuar amb la tasca humanitària.

S'ha de pensar que tota l'àrea propera al passeig marítim, en ple sòl urbà, està molt cotitzada. Això vol dir que les futures construccions serien de qualitat i adaptades a l'entorn.

+ VIST