Segueix-nos F Y T R

Fan destrosses a l'àrea recreativa de la comuna de Biniamar

| Selva |

L'àrea recreativa ubicada a la comuna de Biniamar ha estat víctima de diferents actes vandàlics registrats durant aquest darrer cap de setmana.

Els autors de les malifetes han destrossat completament dos dels bancs de fusta i formigó que hi ha vora les taules i s'han emportat els taulons de fusta que hi havia en un dels bancs.

El més curiós de tot ha estat la manera en què s'ha duit a terme l'operació, ja que les peces, fetes de formigó prefabricat, han estat materialment esmicolades. Per aquest motiu se suposa que s'empraren eines de picapedrer.

A primera hora del matí l'Ajuntament desconeixia que s'haguessin produït aquests fets. Tan bon punt com es va saber el regidor de Medi Ambient, Tòfol Barceló, es va desplaçar fins al lloc per comprovar els danys causats.

Barceló va manifestar la seva estranyesa pels fets ja que «no encaixen dins les típiques formes d'actuar de joves vàndals. Pareix que el mal es va fer amb premeditació».

Tot i que les destrosses materials ocasionades han estat mínimes, des de l'Ajuntament es tem que els fets es puguin repetir, principalment pel fet que l'accés a la zona de la Comuna és del tot lliure.

A més, l'Ajuntament no disposa de recursos humans per mantenir una bona vigilància en aquests indrets del municipi. Les peces espatllades seran substituïdes tan aviat com sigui possible.

+ VIST