Segueix-nos F Y T R

Quatre ajuntaments més s'adhereixen a la manifestació convocada pel GOB

La Cambra de Comerç demana una aprovació urgent de les DOT

| Palma |

Quatre ajuntaments mallorquins més han aprovat una moció adherint-se a la manifestació convocada pel GOB per al 12-N. Es tracta dels ajuntaments d'Alaró, Felanitx, Lloseta i Pollença. Amb tota probabilitat en els pròxims dies s'aniran produint les adhesions d'Artà, Maria de la Salut i Capdepera. A aquesta llista s'uniran molt probablement els municipis on governen el PSM i UM.

En aquest context de màxima mobilització, les joventuts d'UM, el PSM i el PSOE anunciaran demà la seva adhesió unitària a la crida de «Prou urbanitzacions».

D'altra banda, la Comissió d'Urbanisme de la Cambra de Comerç ha sol·licitat que s'aprovin les directrius d'ordenació del territori per evitar la polèmica sobre la moratòria urbanística, que segons la institució, només podrà ser resolta amb aquesta mesura.

La Cambra de Comerç sosté que les directrius d'ordenació del territori haurien de tornar a ser motiu d'exposició pública, per estimular un ampli debat multisectorial i multidisciplinar previ a la seva tramitació parlamentària. La Cambra considera que les DOT haviren de garantir la sostenibilitat del medi natural, clau d'un autèntic desenvolupament sostenible.

+ VIST