Segueix-nos F Y T R

Breus

|

• Sant Joan

Festa des botifarró Avui diumenge està prevista la celebració de la popular Festa des botifarró que tindrà lloc a la plaça Constitució de Sant Joan a partit de les 15 hores. Dins el recinte hi haurà diverses actuacions de grups de dimonis, xeremies, ball de bot, animació infantil, ball de saló i Agustí Baró. Hi haurà foguerons i venda de menjar. J. JAUME.

• Felanitx

Huracà Mitch La comissió de govern de l'Ajuntament de Felanitx va acordar a la darrera reunió destinar 500.000 pessetes de les partides d'Acció Social del pressupost municipal per pal·liar els efectes devastadors que l'huracà Mitch ha ocasionat als països d'Hondures i Nicaragua a Centreamèrica. G. VICENS.

• Porreres

Monti-sion Avui està prevista una concentració de persones que tenen com a llinatge Nicolau i que són procedents de la possessió de Son Calderó de Felanitx. L'acte s'iniciarà a les 12 hores del migdia amb una missa que se celebrarà a l'església del Monti-sion de Porreres i després tindrà lloc un dinar al restaurant que està instal·lat al Puig. S'hi espera l'assistència d'unes cent cinquanta persones de la comarca. M.F.

+ VIST