Segueix-nos F Y T R

L'Insalud cerca voluntaris solidaris entre els professionals i els estudiants

Sanitaris i alumnes d'Infermeria poden sol·licitar viatjar als països afectats pel Mitch

Palma |

Continuen en tots els àmbits les iniciatives solidàries amb els damnificats de l'huracà Mitch en els països centreamericans. I la darrera ha estat vehiculada per l'Insalud, que ha fet arribar a tots els professionals mèdics i d'infermeria de la Sanitat Pública, així com als estudiants de tercer d'Imfermeria de les escoles universitàries, una convocatòria voluntària per desplaçar-se durant un mes a les zones més afectades per la catàstrofe climàtica i dedicar-se a tasques sanitàries de manera altruïsta.

Els voluntaris, que seran seleccionats d'entre tots els que ho sol·licitin segons les necessitats que indicaran els governs dels països destinataris, viatjaran amb totes les despeses pagades, tant els desplaçaments, com l'estada, com la manutenció. Però lògicament, el voluntariat sanitari no rebrà cap retribució econòmica per les tasques humanitàries.

A les Balears, a més dels professionals de l'Insalud, també han estat convidats a participar de la iniciativa els estudiants de tercer curs d'Infermeria de la UIB. El departament d'Infermeria de la Universitat rebé la circular on s'anunciava aquesta possibilitat, i els responsables de l'Escola d'Infermeria traslladaren aquesta informació als estudiants, que s'han interessat i han enviat les seves sol·licituds, acompanyades de currículums, de manera gairebé massiva.

+ VIST