Segueix-nos F Y T R

Les obres de l'escola pública obliguen a traslladar les classes a l'antic convent

Es preveia que l'ampliació del centre es faria durant l'estiu per no destorbar el curs escolar

| Biniamar |

Els alumnes de l'escola pública Es Torrentet de Biniamar recordaran durant molt de temps el present curs. Les obres d'ampliació que es duen a terme en el petit centre escolar han fet necessari cercar un lloc alternatiu per continuar fent les classes amb normalitat. Finalment les gestions de l'Ajuntament han donat fruit i s'ha arribat a un acord amb la congregació de les religioses franciscanes per emprar part de les dependències de l'antic convent que hi havia a la localitat i que ja fa dos anys que no s'empra.

Segons les darreres previsions les obres que es fan a l'escola estaran enllestides al final del mes de gener. Quan s'hagin acabat hi haurà una nova aula disponible i s'hi hauran invertit prop de 20 milions de pessetes.

La realització de l'ampliació de l'escola es demanava des de fa 7 anys, quan es va dotar el centre amb un segon professor i es dividiren els cicles d'ensenyament infantil i primari, i quedà l'escola molt petita tot i que només compta amb uns 25 alumnes. El Govern es va comprometre a dur endavant la reforma durant l'estiu, per tal de no afectar el curs escolar, però el començament de l'obra s'ha anat retardant fins fa poques setmanes.

+ VIST