Segueix-nos F Y T R

Mor un motorista en caure d'un pont situat a Can Picafort

Un altre motorista va resultar ferit greu després de caure a la carretera Andratx-Port d'Andratx

| Palma |

Un jove de 25 anys, Pedro Martos Pastor, que conduïa una motocicleta, va morir ahir migdia després de sofrir un accident de trànsit a la carretera, a l'altura de Can Picafort. El jove, que era veí de Felanitx, va caure d'un pont que travessa la carretera sense que de moment es coneguin les circumstàncies en què es produí l'accident.

La jornada d'ahir va estar protagonitzada per més accidents de circulació. El més destacat va tenir com a implicat un altre motorista. Es tracta d'un jove de 31 anys, Heiko Meissnr, que resultà ferit de gravetat durant la matinada després de caure amb la moto que conduïa en un tram de la carretera C 719, entre Andratx i el Port d'Andratx. Segons informaren el servei d'emergències 061 i la Guàrdia Civil, l'accident es va produir devers les 4.30 hores i només el motorista es va veure implicat en el sinistre.

El ferit, que va ser vist per un automobilista que circulava per la carretera, va ser traslladat amb pronòstic greu a l'hospital de Son Dureta de Palma.

També s'ha de comentar un darrer accident que es va produir en el carrer de Balmes de Palma. Els vehicles implicats varen ser un cotxe i una furgoneta, la qual es va encendre. L'accident va provocar tres ferits.

+ VIST