Segueix-nos F Y T R

Un individu amb intencions suïcides causa un incendi en un hostal de Palma

| Palma |

Un home que tenia intencions suïcides va provocar un espectacular incendi durant la matinada d'ahir en una pensió de Palma després que hagués calat foc a la seva habitació.

L'acció tingué lloc a l'hostal «Fina» del carrer Pons i Gallarza de Palma. Devers les tres de la matina, un cuiner de Badajoz anomenat Francisco M.G. començà a cremar el llit de l'estança de la planta baixa de la pensió on residia de manera accidental amb intencions d'acabar amb la seva vida. L'home canvià d'opinió i decidí sortir de l'hostal. Les flames ja havien envaït l'habitació i quan va obrir la porta, el foc començà a sortir pel passadís.

Els crits dels altres clients alertaren els veïns del carrer que avisaren la Policia i el Cos de Bombers. Mentrestant les persones que eren dins l'hostal provaren d'abandonar-lo pels seus mitjans. Un senyor d'edat que era en el primer pis va caure per les escales i patí diverses lesions, a la vegada que un altre client era atès per una ambulància a causa d'una intoxicació per fum.

La Policia Local va desallotjar els edificis propers i els bombers aconseguiren controlar l'incendi evitant que el foc afectàs la planta superior. Francisco M.G. va ser auxiliat també pel personal de l'Associació d'Ambulàncies Illes Balears que l'evacuaren fins a Son Dureta. Una vegada recuperat, el suïcida quedà ingressat a l'Hospital Psiquiàtric de Palma a causa del seu estat mental.

+ VIST