Segueix-nos F Y T R

500 infants foren protagonistes en la inauguració oficial del carrer Major

L'oposició acusa el PP d'utilitzar els escolars que hi participaren

| Inca |

Més de 500 escolars del municipi varen participar ahir en la fastuosa i populosa inauguració de les obres d'embelliment del carrer Major que se celebrà ahir matí, i que va generar unes fortes crítiques per part de l'oposició.

I és que l'acte va tenir de tot. Començà amb el protocolari tall de la cinta, al començament del carrer Major, en el qual prengueren part les autoritats municipals i el conseller de Turisme, José María González Ortea en representació del Govern balear.

Després, les personalitats varen fer una petita marxa triomfal seguides de la banda Unió Musical Inquera i flanquejades a banda i banda pels nins que es barallaven per donar-los la mà. Mentre que les autoritats acabaven de fer la volteta els nins quedaren a la plaça d'Espanya on es va fer una gran festa amb un grup d'animació infantil. No hi faltà una berenadeta, com no de galetes d'Inca i un tassonet de cola.

Després de la menjada, i amb una cara de felicitat d'orella a orella, el batle Rotger va manifestar orgullós que «estam construint una ciutat millor» i reclamà la necessitat de canviar la mentalitat dels ciutadans per una ciutat sense cotxes i per a la gent del carrer».

Des de l'oposició, PSM i PSOE acusaren l'equip de govern popular d'utilitzar la participació dels infants com «una arma electoral i una manipulació política». Ambdós partits coincidiren a considerar que l'acte era del tot desmesurat i respecte del projecte realitzat i, a més, indicaren que no té sentit fer una inauguració quan fa mesos que la gent hi passa. En aquest sentit atribuïren l'acte a «les ganes de protagonisme del batle Rotger».

+ VIST