Segueix-nos F Y T R

Un transsexual es tira per la finestra per fugir d'un incendi

Inés Teresa Gentile, de 43 anys, pateix cremades en el 20 per cent del cos

El foc s'inicià en caure una cigarreta sobre un matalàs. | S. Amengual.

| Palma |

Inés Teresa Gentile, un transsexual argentí de 43 anys que malvivia en un pis abandonat del «barri xinès» de Palma, va patir greus cremades a la cara, braços i natges a conseqüència d'un incendi que es declarà a l'habitatge i que l'obligà a saltar des de la finestra.

La víctima havia encès una cigarreta i s'havia ajagut al llit, en un segon pis del carrer Hostal de Santanyí, al número 18, que era ple de fems i era utilitzat habitualment per marginats. Sembla que s'adormí, que la cigarreta encara encesa va caure sobre els llençols i provocà d'aquesta manera un incendi.

Inés Teresa despertà quan les flames ja l'envoltaven, i no va poder evitar cremar-se de gravetat. Intentà escapar per la porta d'accés a l'immoble, però sembla que el foc i el fum li ho varen impedir. Els veïns, alertats pels crits i pel fum que sortia de l'edifici, varen avisar la Policia. Completament desesperada, va guaitar per la finestra i va insinuar que es llançaria. Els veïns, ajudats per la Policia, col·locaren dos matalassos a terra i la dona es llançà per salvar la vida. Només arribar a terra va ser atesa pels serveis sanitaris, que l'evacuaren a Son Dureta amb cremades al 20 per cent del cos.

Un portaveu del 061 apuntà que «amb tota seguretat serà traslladada a la Unitat de Grans Cremats del barceloní hospital de Vall d'Hebron. Funcionaris del Cos Nacional de Policia de Palma asseguraren que havien provat de rescatar Inés Teresa, però que trobaren la porta de la finca i de la casa tancades, i que quan aconseguiren tomar-les la víctima ja s'havia llançat per la finestra.

+ VIST