Segueix-nos F Y T R

Intenten agredir el regidor Torres per haver fet tancar la Feria de Abril

El batle Rotger ordenà que en tallassin l'electricitat per fer complir l'horari nocturn

| Inca |

La Feria de Abril d'Inca havia començat amb polèmica i es va tancar amb polèmica, i també amb violència al carrer, de la qual, fins i tot, en va sortir malparat el regidor municipal Rafel Torres.

Els fets es varen produir la matinada de dissabte a diumenge, quan, passades les quatre, el batle, Pere Rotger, va ordenar el tancament de les casetes del recinte firal tal com s'havia acordat. L'ordre del batle, emperò, no va ser respectada i la bulla i la festa varen continuar com si res. Rotger decidí prendre mesures més dràstiques i en va fer tallar el subministrament elèctric. Al batle l'acompanyaven en aquell moment els regidors Rafel Torres i Joana Rosselló, que quedaren una estona més en el recinte firal.

L'ordre de Rotger va generar irades reaccions de protesta dels propietaris de les casetes i dels clients que hi feien festa, que no trobaven just que s'hagués de tancar. Tant es va encendre la situació que alguns començaren a insultar els regidors Torres i Rosselló. El primer s'acostà a la gent i els demanà que es tranquil·litzassin. Tot i això, només aconseguí que augmentàs la tensió, fins que un jove es llançà damunt seu i intentà agredir-lo. El regidor reaccionà a aquest atac defensant-se i llevant-se'l materialment del damunt. Tot just després, la Policia Local i la Guàrdia Civil hi intervingueren separant l'agressor.

El batle, Pere Rotger, va reconèixer ahir públicament que «la Feria se'ns ha desbordat totalment». Per aquest motiu, Rotger explicà que per a la propera edició se'n canviaria la ubicació i es traslladaria al quarter General Luque o bé a un solar del polígon industrial on molestassin els veïns. En aquest sentit, Rotger va enviar ahir una carta a tots els veïns en què els demana disculpes pels renous i les molèsties produïdes.

+ VIST