Segueix-nos F Y T R

La Policia arresta un súbdit polonès, sospitós de cometre el crim del Rafal

El suposat homicida vivia amb la víctima en un pis del carrer de Ramon Muntaner

| Palma |

Efectius del Grup d'Homicidis del Cos Nacional de Policia de Palma varen arrestar ahir sobre les 20.30 hores el presumpte autor de l'assassinat del ciutadà polonès de 32 anys, Adam Marec Frydrych, que va ser trobat despús-ahir mort amb un cop al cap en un carreró de la barriada palmesana del Rafal, molt a prop de la benzineria.

El detingut és també un súbdit polonès, de 35 anys, la identitat del qual no ha estat facilitada i que habitava un pis del carrer Ramon Muntaner de Palma amb la víctima. La Brigada Provincial havia estat durant tot el dia d'ahir realitzant gestions per a la detenció de l'autor del crim. Els investigadors havien aconseguit realitzar un retrat robot del sospitós, a partir de les dades facilitades pels veïns del barri que havien vist la víctima acompanyada d'un altre home.

El difunt havia arribat a l'Illa amb la seva esposa, de la qual posteriorment s'havia divorciat, i ara vivia en la indigència. Els indicis criminals apuntaven que agressor i víctima es coneixien, cosa que motivà que totes les sospites s'orientassin cap a l'entorn del mort. Es va poder comprovar que aquest vivia amb dues persones de la seva mateixa nacionalitat en l'esmentat immoble, i per tant acudiren al lloc per provar de localitzar el presumpte autor de l'agressió fatal.

Ara mateix l'individu, que va ser identificat i detingut en el domicili, roman a l'espera de declarar a dependències policíaques. S'està intentant constatar si les empremtes trobades en una ampolla de vodka que era devora el cos inert d'Adam corresponen al sospitós arrestat.

+ VIST