Segueix-nos F Y T R

Tres persones perden la vida a les carreteres de Mallorca

Les víctimes varen ser un ciclista, un motorista i el conductor d'un turisme

| Palma |

Un altre cap de setmana tràgic per les carreteres de Mallorca. Tres persones varen perdre ahir la vida, un d'ells un ciclista de 71 anys i un motorista, en diferents accidents de trànsit.

El primer es va produir passades les deu del matí d'ahir en el quilòmetre 41'800 a la carretera que es troba entre sa Pobla i Pollença, a l'altura de l'ermita de Crestatx. En el sinistre va morir un home de 51 anys, Rafel Jorge Corbalán Alarcón que conduïa un Renaul 9. Aquest turisme va col·lidir de front contra un autocar que no duia passatgers. El conductor del turisme va sofrir un cop molt fort al cap que li provocà la mort.

Només una hora més tard hi hagué el segon accident mortal, concretament a la carretera entre Palma i Sineu, a l'altura del creuer de Sencelles. Un home de 70 anys, que duia una bicicleta, va ser atropellat per un turisme, del conductor del qual no s'han facilitat dades. La Guàrdia Civil de Trànsit va acudir al lloc dels fets per iniciar una investigació per aclarir les circumstàncies de l'accident.

La tercera víctima a les carreteres de Mallorca va morir en el quilòmetre 7 de la via que enllaça les localitats de Campos amb sa Ràpita. Un home de 51 anys, Francisco López García, va perdre la vida quan circulava amb un ciclomotor. Segons fonts d'Ambulàncies Illes Balears, l'home va intentar no topar amb un cotxe que havia sortit d'una cruïlla. Quan va realitzar aquesta maniobra, va perdre l'equilibri i va caure al terra. El cop va ser tan fort que li va ocasionar la mort.

D'altra banda, entre els diversos accidents no mortals que varen ocórrer ahir destaca el que va tenir lloc en el carrer Agustí, a Son Sardina, en el qual es va veure implicat el conductor d'un Citroen Ax blanc que quedà ferit greu. Es dóna la circumstància que aquest carrer va ser declarat fa uns mesos unidireccional per l'Ajuntament de Palma, fet que va dividir la població.

+ VIST