Segueix-nos F Y T R

Els campaneters foren els grans protagonistes de la Fira de Maig

| Campanet |

Els grans protagonistes de la Fira de Maig d'enguany, a part dels polítics que anaven més remoguts que mai, varen ser els mateixos campaneters donant vida amb la seva presència als carrers del centre del poble i impulsant nombroses activitats durant tot el cap de setmana. I és que la fira de Campanet s'ha consolidat més com una fira amb vista cap al poble que cap a fora, i més encara tenint en compte la seva coincidència amb la realització d'altres tres fires.

Així, com ja ve passant cada any, foren dos els llocs on hi hagué la bulla durant tota la jornada. D'una banda, la plaça de Son Bordoi va acollir una revaloritzada mostra d'animals organitzada precisament per gent del poble de la mateixa manera que l'exhibició de cavalls. Per un altre costat, a la plaça Major s'hi muntaren les habituals parades de productes artesanals, sobretot de ceràmica que varen estar ben concorregudes de visitants durant tot el dia.

Com en bon període preelectoral, els polítics més destacats no volgueren perdre l'oportunitat de passejar i donar la mà a la gent. Entre aquests, la més matinera va ser la presidenta del Consell Insular, Maria Antònia Munar, que va fer una visita fugaç acompanyada pel batle, Francesc Aguiló, molt abans de l'hora de la recepció oficial. Precisament enguany, el president Jaume Matas, va visitar per primera vegada la fira campanetera tot i que el consistori l'havia convidat cada vegada durant els darrers anys.

+ VIST