Segueix-nos F Y T R

Oberta al públic l'ampliació de l'aparcament del Mercat de l'Olivar

Les noves 379 places de pàrquing s'inauguraren juntament amb la plaça

| Palma |

L'ampliació de l'aparcament del Mercat de l'Olivar funciona des de l'horabaixa d'ahir, després que s'inauguràs pel matí, juntament amb la remodelació de la plaça. Les obres, que han durat més del previst per falta de personal, segons afirmà el president d'Unió d'Usuaris, Antoni Sureda, suposen la creció de 379 noves places d'aparcament, que se sumen a les 149 existents.

Després dels actes inauguratius, de la mà del batle de Palma, Joan Fageda, i la número dos de les llistes, Carme Feliu, el president del Usuaris manifestà la seva satisfacció pels resultats, del projecte «més barat de Palma», amb una inversió de 654 milions de pessetes que els mateixos placers han aportat.

Sureda explicà que el nou aparcament està connectat amb l'exixtent, i aquest alhora amb la primera planta del mercat. Les tarifes de l'aparcament seran progressives durant els matins, amb un preu de 105 pessetes l'hora, que s'incrementarà a partir de les dues primeres hores. Després de les 14.00 hores, la tarifa serà plana, igualment 105 pessetes l'hora.

Així mateix, el representant del col·lectiu d'usuaris indicà que l'aparcament funcionarà les 24 hores del dia els 365 dies de l'any i puntualitzà que finalment hi haurà abonaments nocturns (de 20.30 hores a 09.15) i de dies festius que osci·laran les 5.900 pessetes al mes.

+ VIST