Segueix-nos F Y T R

Telefònica atendrà personalment els usuaris de MoviStar afectats per l'avaria

La companyia líder a l'Estat espanyol demana disculpes als seus milers de clients

| Palma |

La companyia Telefònica «atendrà personalment les reclamacions dels nostres clients usuaris del telèfons mòbils MoviStar afectats a les Illes Balears per una avaria a la nostra xarxa de transmissió a l'Arxipèlag», indicà el portaveu de relacions institucionals, Juan Carlos Fernández.

En concret, han estat entre 30.000 i 40.000 les persones que ahir no varen poder utilitzar els seus telèfons MoviStar durant un període de temps de sis hores (de les 15.00 hores fins a les 21.00 hores), ja que «es va produir una avaria en els equips de transmissió de Madrid, probablement un problema informàtic en el software que afectà algunes estacions base de les Balears», segons fonts de Telefònica Mòbils-Balears. Ahir la mateixa companyia telefònica informà que es bloquejaren 150.000 mòbils del servei MoviStar i MoviLine a les Illes, però el portaveu de Telefònica, Juan Carlos Fernández, desmenteix que la xarxa del servei de cobertura dels telèfons mòbils MoviLine «hagués caigut».

La central de transmissió que més patí fou la situada a la barriada palmesana del Molinar. Aquests problemes varen provocar incidències d'importància en diferents zones de l'illa de Mallorca, com Felanitx, Campos, Santanyí i totes les localitats costaneres. A Menorca varen sofrir interrupcions en les seves comunicacions les localitats de Maó, Alaior, Sant Lluís i a l'aeroport. I a Eivissa patí la desconnexió del seu telèfon mòbil MoviStar la capital pitiüsa, Sant Josep i l'aeroport, mentre que tots els usuaris de MoviStar de l'illa de Formentera no pogueren fer-los servir.

+ VIST