Segueix-nos F Y T R

La manca de pressió del clavegueram de Portocristo provoca talls d'aigua

Jaume Brunet (AIPC) diu que s'haurà de fer una reforma integral de la xarxa

| Manacor |

La xarxa de clavegueram de Portocristo, al terme municipal de Manacor, haurà de ser sotmesa a una profunda renovació. La manca de pressió d'aigua al nucli costaner ha provocat nombroses queixes entre els veïns, ja que han patit els intermitents talls d'aigua que es produeixen en hores punta. El delegat de l'Ajuntament de Manacor a Portocristo, Jaume Brunet (AIPC), va posar de manifest que «durant aquests darrers estius, bona part de la població hem suportat molts de problemes provocats per la falta de pressió de l'aigua».

A més, Brunet afegí que «darrerament els problemes i les queixes que se'n deriven han anat en augment. Aquest fet ha comportat que ens plantegem, d'una manera seriosa, la solució definitiva del problema» No obstant això, segons Brunet, la solució a la falta de pressió d'aigua «és molt difícil». Tanmateix, «s'haurà de dur a terme una reforma integral de la xarxa de clavegueram.

De moment, ja s'han encarregat uns estudis jurídics envers si des d'un punt de vista legal, l'empresa concessionària del servei d'abastament d'aigües de Portocristo, Aigües Son Tovell, li correspon el pagament de les obres de reforma i millora de la xarxa hidràulica.

D'altra banda, també s'especula si hauria de ser el mateix Ajuntament de Manacor, l'organisme que tingués cura de les obres de millora del clavegueram. Malgrat tot, aquests plantejaments jurídics no es podran dur endavant fins el proper mes de setembre, ja que la majoria dels tècnics de la Sala es troben de vacances.

+ VIST