Segueix-nos F Y T R

L'Executiu donarà ajudes als minusvàlids per valor de 689 milions

Benestar Social i Unió d'associacions d'usuaris i centres d'assistència per als dicapacitats signaren l'acord

| Palma |

La Unió d'associacions d'usuaris i centres d'assistència a minusvàlids de les Balears (UNAC) rebrà enguany, 689 milions de pessetes amb càrrec als pressuposts generals de la Comunitat Autònoma per a la prestació de serveis directes a discapacitats físics, psíquics i sensorials. Així ho varen acordar ahir la consellera de Benestar Social, Fernanda Caro, i el president de la UNAC, Jesús Luna Fernández, amb la firma d'una addenda al conveni de col·laboració firmat el febrer de 1999 entre la Conselleria de Presidència i l'entitat assistencial.

El finançament, acordat fins el pròxim mes de setembre, s'efectuarà pel sistema de mòduls, consistents a assignar a un servei el cost per persona durant l'any, va explicar Caro. Per determinar les condicions econòmiques per a l'any 2000 s'han tingut en compte l'increment dels usuaris dels diferents serveis, l'obertura d'un nou centre ocupacional a Pollença i una nova residència per a afectats greus a Inca, així com l'increment de l'Índex de Preus al Consum.

Actualment, la Unió d'associacions d'usuaris i centres d'assistència a minusvàlids agrupa les següents entitats: Patronat de minusvàlids de la comarca d'Inca, Aproscom de Manacor, Asnimo i Aspace de Marratxí; Mater Misericordiae, Mater Purísima, Apna, Aspas i Amadip, de Palma; Asanideso, de Sóller; Taller ocupacional Isla, Residència Vuit Vents, Asinpros de Menorca i Prodis de Pollença.

+ VIST