Segueix-nos F Y T R

Un incendi provocat destrossa 52 vehicles en el dipòsit de Son Reus

Els Bombers trobaren una garrafa amb benzina, origen del foc

| Palma |

Un incendi provocat, segons tots els indicis, destrossà la matinada del dimecres al dijous un total de 52 vehicles del dipòsit municipal de Son Reus, a Palma. Els Bombers atacaren les flames i controlaren el foc després de més de dues hores amb el suport de la Policia Local. Aquest incendi es produeix un dia després del que calcinà catorze cotxes a l'Arenal, del qual també se sospita una autoria intencionada.

Segons informà l'Ajuntament de Palma, els fets tingueren lloc a les dotze i mitja de la nit en un dipòsit en què hi ha vehicles procedents d'accidents de circulació i altres sinistres que havien finalitzat la seva vida útil. Poc abans dels fets, un treballador, que pertany a la plantilla de l'empresa municipal Emaya, detectà la presència sospitosa de quatre joves pels voltants del recinte sinistrat. Moments després, en veure que les flames començaven a afectar els vehicles, avisà els Bombers i la Policia Local de Palma.

El 080 destinà a la zona quatre unitats procedents dels parcs central i de sa Teulera. El personal desplaçat es desplegà i començà a atacar el foc des de diferents fronts. Les tasques d'extinció varen ser força dificultoses a causa de l'herba existent entre els vehicles dipositats i la tardança a localitzar el punt d'origen de les flames. Després de dues hores i deu minuts, l'incendi es donà per controlat amb un resultat de 52 vehicles calcinats i altres d'afectats parcialment.

Des d'un primer moment se sospità sobre la intencionalitat del sinistre, sospites que es reforcen a partir de la troballa de la garrafa, la coincidència d'un incendi de característiques semblants el dia abans a Llucmajor i el testimoni dels vigilants. Aquests asseguraren que havien vist quatre desconeguts pels voltants de Son Reus aproximadament una hora abans del sinistre.

+ VIST