Segueix-nos F Y T R

«No feim mal a ningú adoptant un nin»

Rodolfo Olocco i Julián Díaz estan disposats a fer tot el possible per criar un infant

| Palma |

Rodolfo Olocco i Julián Díaz podrian ser egoistes i gastar-se els doblers que guanyen a viatjar al Carib o anar a qualsevol altra illa paradisíaca o en els capricis més eloqüents, perquè s'ho poden permetre. De fet, abans ho feien. Però, un bon dia aquesta parella d'homosexuals descobrí que la terra és plena d'infants que necessiten estimació, que malviuen en orfenats o són assassinats en néixer pel simple fet de ser del sexe femení, com passa a l'Índia. Aquest dia decidiren adoptar un infant, també perquè Julián és al·loter.

«Podria fer zapping i oblidar-me del que passa al món», assenyala Julián. Però, encara no s'ha cansat de lluitar. Ara tindran paciència fins que el Parlament de les Illes aprovi el projecte de llei per a parelles estables. Ja du quatre anys esperant, des que es va treure el certificat d'idoneïtat; és la primera passa per adoptar un infant. Llavors Julián pensà adoptar un fill com a pare fadrí i que Rodolfo en figuràs com a tutor.

Ara, però, esperaran fins que els governants de l'Illa ho tenguin clar. De totes maneres ambdós ja estan casats, ho feren fa un any i tres mesos, i adoptaran un infant costi el que costi: Ja tenen contactes a l'Equador, també coneixen una parella d'heterosexuals que n'han adoptat tres, un de Santo Domingo i dues nines de l'Índia. «Ells estan disposats a signar els avals».

«Mira com és la gent d'egocèntrica que s'estima més veure com un nin es mor de fam, no té família, no té roba; s'estimen més veure això abans que deixar que una parella d'homosexuals adopti aquest infant. És cruel», afegeix Julián. Mentrestant, Rodolfo recorda una frase que va dir Woody Allen quan va tenir el seu primer fill amb Mia Farrow. «Li demanaren: Us sentiu realitzat ara que heu tingut aquest fill? I ell contestà: No. Em sent realitzat quan faig una pel·lícula bona o quan... però no en tenir un fill, el pot tenir qualsevol imbècil».

+ VIST