Segueix-nos F Y T R

Més de 400 joves gaudiren de la macroactivitat «Dissabte Viu»

Hi participaren al·lots de Can Picafort, Pollença i Cala Rajada

| Capdepera |

Diversió i entreteniment. Més de sis hores ininterrompudes de jocs, activitats, tallers, actuacions i demostracions fou el que donà de si Dissabte Viu, una jornada de macroactivitat que se celebrà ahir de les 16:00 hores fins a les 22:00 hores de la nit en el poliesportiu de Capdepera i va arreplegar més de 400 joves de l'Escola Viva de Can Picafort, Port de Pollença, Capdepera, Sa Coma i Cala Rajada.

Els nins i adolescents passaren un horabaixa d'esbarjo amb el desenvolupament d'algunes activitats com ara tallers de maquillatge, de màscares i tatuatges; alguns esports com partits de futbol, rappel, escalada, tir amb arc, castells de goma i fins i tot, un circuït complet de rampes on els participants pogueren realitzar les més divertides acrobàcies.

Tot plegat, un dissabte que va estar ben viu per a tots aquests joves que d'alguna manera o l'altra pateixen les conseqüències d'un ritme frenètic de vida i que sovint es tradueix al seu comportament. Sens dubte, aquest ample ventall d'activitats lúdiques alliberà les ments dels joves per unes hores. La macroactivitat va concloure amb un concert i una demostració de dansa brasilera per donar color i ritme a aquesta tarda tan màgica.

Dissabte Viu ha estat organitzat per l'Ateneu Alcari i subvencionada pel departament de Serveis Socials del Consell de Mallorca i «suposa una acció complementària als projectes del programa Escola Viva, iniciats l'any 1997», va explicar Josefina Sintes, consellera de Serveis Socials del CIM que ahir assistí a la festa. Escola Viva és un projecte de caràcter preventiu i pretén estructurar el temps lliure dels nins i joves.

+ VIST