Segueix-nos F Y T R

Fageda inaugura la nova línia de circumval·lació del centre històric

És la primera ruta circular de Palma creada per l'EMT en el seu pla de renovació i millora

| Palma |

El batle de Palma, Joan Fageda, no seguí ahir la seva rutina habitual. Fou necessari introduir un canvi a la seva vida, però es mostrà encantat de poder realitzar-lo. El cotxe oficial no va haver de fer el recorregut previst de cada matí per deixar-lo a Cort, perquè el batle hi va anar en autobús. A les nou i quart del matí Fageda esperava l'arribada del bus elèctric de la nova línia de circumval·lació del centre històric, i es mostrà «molt satisfet» de poder anar a la feina en transport públic. Fageda va ser ahir més ciutadà que mai, llevat que a la resta de ciutadans no els fan fotos quan agafen l'autobús per anar a treballar.

El viatge del president de la corporació i del president de l'empresa municipal de transports de Palma, Pedro Àlvarez, serví per inaugurar oficialment la nova línia 2, la de circumval·lació del centre històric, el primer gran projecte de l'EMT després de la renovació i ampliació de la flota. A primera hora del matí no s'emprà gaire el servei, perquè encara és nou i desconegut per la majoria dels usuaris, però després s'anà animant i la nova publicitat de la línia i la seva promoció en suposarà la consolidació en poc temps.

La línia de circumval·lació del centre històric de Palma és la primera circular creada per l'EMT i respon a la intenció del president Àlvarez «de reordenar tot el sistema de transport públic de la ciutat». El batle Fageda va mostrar la seva «satisfacció» pel funcionament de la nova línia, un projecte «ambiciós» que fa realitat «la millora endegada amb l'adquisició dels nous vehicles i amb la renovació de la flota». La nova línia transcorre entre la plaça de la Reina, el carrer Conquistador, la plaça de Cort, els jutjats de sa Gerreria, les Avingudes, El Corte Ingés, la plaça d'Espanya, Via Alemanya, el passeig Mallorca i Jaume III».

+ VIST