Segueix-nos F Y T R

La Policia augmentarà un 40% la seva plantilla en els propers 5 anys

Està previst que entre el 2003 i el 2007 es passi de 37 a 52 agents

| Inca |

La plantilla de la Policia Local d'Inca augmentarà prop d'un 40% en cinc anys. Es preveu que, entre 2003 i 2007, el nombre d'agents passi de 37 a 52. Així es desprèn d'un pla quinquennal de creixement i estructuració del cos de Policia elaborat per les àrees d'Urbanisme i Policia de l'Ajuntament d'Inca. El pla quinquennal s'ha realitzat mentre es feia el projecte de construcció del nou quarter de Policia que està previst ubicar a una de les naus de General Luque. «La intenció és que el nou quarter s'adapti perfectament a la realitat i necessitats que tindrà el cos en un futur, tenint en compte el creixement poblacional de la ciutat i la creació de nous serveis, com pot ser l'hospital comarcal», va explicar el regidor d'Urbanisme, Bartomeu Seguí (PP).

Malgrat que en principi estava previst fer una reforma de la nau on s'havia de fer el quarter per adaptar-la a les necessitats de la Policia, finalment s'ha optat per tomar-la i substituir-la per un edifici nou. «L'immoble són només quatre parets i no està catalogat. Amb el cost de la seva reforma és pràcticament el mateix que el d'aixecar-ho de nou, els tècnics ens han recomanat tomar-la i fer-ho de nou per adaptar-ho millor a les necessitats de la Policia». va dir Seguí. L'Ajuntament ja disposa d'una partida pressupostària d'1.325.000 euros (uns 220 milions de pessetes) per construir i equipar amb mobiliari el nou quarter.

Així, segons va manifestar el regidor d'Urbanisme, està previst que l'obra comenci el proper mes de novembre i pugui estar llesta en aproximadament un any. El nou projecte de construcció del quarter de la Policia Local a General Luque, que preveu tomar la nau que actualment hi ha en lloc de reformar-la, permetrà que es puguin fer tres plantes, una en soterrani, en lloc de només dues. A més, permetrà també adaptar millor els espais a les necessitats i usos de la Policia. D'aquesta manera, el projecte preveu la construcció d'un gran gimnàs, diversos vestidors, sales d'atenció al públic i dependències de seguretat per tenir detinguts, entre d'altres.

+ VIST