Segueix-nos F Y T R

Queixes per l'abandonament que presenta el punt verd del Pes

La batlessa diu que el recinte es neteja cada divendres

| Llubí |

«El centre de recollida selectiva de residus es troba totalment abandonat. El solar està ple de mobles, matalassos, electrodomèstics vells, fems i objectes llançats pel terra». Un veí de Llubí ha denunciat davant el Consell de Mallorca «els danys a la higiene i salut pública» que ocasiona el punt verd als veïns del carrer del Pes i sol·licita el seu trasllat als afores.

Ubicat dins el poble, «el punt verd ha degradat la zona fins convertir-la en un abocador», diu el denunciat, que precisa brutor, mals olors i rates», entre els perjudicis. També assenyala el «gran risc d'incendi que hi ha al recinte, on s'acumulen mobles junt a materials inflamables» i recorda que al punt verd hi ha hagut diversos incendis.

La batlessa Margalida Miquel (UM) diu que «només hi ha un veí que protesta» i desmenteix les queixes assegurant que el lloc es neteja tots els divendres i que el Consell ha fet un informe que diu que està en condicions. Quant als incendis, la batlessa explicà que «sempre han estat provocats per algú» i que l'Ajuntament té previst tancar el punt verd i posar un horari amb una persona que vigili per evitar aquests problemes.

+ VIST