Segueix-nos F Y T R

Un turista troba el cadàver d'un home de 79 anys surant al parc de la Mar

Tres nins, en estat greu després de caure en piscines a Palma, Pont d'Inca i Eivissa

El cos no presentava símptomes de violència. | G.P.

G.P. / EFE. Palma.
La Policia inicià ahir una investigació per aclarir la misteriosa mort d'un home al parc de la Mar, mentre que tres nins quedaren ingressats en estat greu després de caure en piscines a Palma, Pont d'Inca i Eivissa. El cadàver de Leonardo V.R., de 79 anys, aparegué surant al llac del parc de la Mar sobre les 15.00 hores. Un turista que passejava per la zona veié el cos a l'aigua, s'introduí al llac per una escaleta i l'apropà fins a la vora. Tot seguit el tragué a l'exterior i avisà la Policia i el 061. Una ambulància es desplaçà al lloc, però el personal sanitari no pogué fer res per salvar la vida de Leonardo V.R.

Dues patrulles del CNP es desplaçaren en pocs minuts al parc de la Mar i precintaren la zona on hi havia el mort. Els policies demanaren dades per intentar aclarir el que havia succeït. El cadàver no presentava signes de violència, però s'haurà d'esperar els resultats de l'autòpsia per conèixer-ne més detalls. Una de les hipòtesis que s'estudien és que la víctima caminava pel parc i caigué a l'aigua en trobar-se indisposada. De moment sembla poc probable que la víctima s'introduís per la seva pròpia voluntat al llac, ja que anava vestida i l'aigua del parc estava bastant bruta.

D'altra banda, tres nins patiren ahir greus accidents en piscines a Balears. El primer ocorregué sobre les 18.00 hores en una piscina d'un hotel de Sant Joan de Labritja, a Eivissa. Uns minuts més tard, en una piscina del Pont d'Inca, a Marratxí, a una nina de 2 anys li succeí el mateix i fou traslladada a l'hospital de Son Llàtzer; posteriorment fou enviada a Son Dureta, on quedà ingressada en estat crític. A les 18.30 hores es produïa el tercer cas, un nin de 6 anys que es negava en una piscina de l'edifici Torre Major del carrer Miquel Rosselló Alemany de Palma i que fou traslladat a Son Dureta.

+ VIST