Segueix-nos F Y T R

Els helicòpters i avions converteixen la Fira-espectacle en una mostra d'altura

L'exhibició aèria i la resta de l'oferta feren que la localitat rebés uns 25.000 visitants

| Ses Salines |

La Fira de ses Salines es va guanyar ahir més que mai la denominació d'espectacle, fixà el llistó ben amunt per a properes edicions i aconseguí atreure uns 25.000 visitants.

L'exhibició aèria féu que la mostra sobrepassés els límits del recinte firal i també sobrevolà la localitat i el camp de s'Olivó. Allà, una multitud contemplà les espectaculars acrobàcies dels helicòpters de l'Exèrcit de l'Aire, la Guàrdia Civil, la Policia Nacional, de l'Ibanat i SKY Helicòpter. A més també hi participaren els Colas Rojas de l'escola de pilots Panamedia i altres avions de l'Exèrcit entre els quals destacà un antic HA 220 Super Saeta.

A tota aquesta allau de gemecs de motors a propulsió, milers de cares recercant en el cel i el so dels tambors de la batukada, s'uní l'altra novetat de la Fira-Espectacle, que arribà també en forma de miracle de la mecànica en l'exposició de Ferraris. Sis exemplars de la marca italiana ubicats amb el seu color vermell davant l'església feren somiar a més d'un.

I a més, la mostra que es perllongà durant tota la jornada, comptà amb uns 450 estands on destacaren l'oferta d'aliments ecològics, eines del camp i la mostra d'artesania muntada al carrer Juan Ramón Jiménez.

Com cada any, tampoc no faltaren els cavalls, que oferiren dos espectacles, un sobre evolució i doma i un altre de doma menorquina amb aires d'alta escola oferts pel Club Hípic Alaior.

Oficialment la mostra fou inaugurada per les autoritats. El batle Sebastià Vidal i els regidors de la Sala estigueren acompanyats per Margalida Moner, Rosa Puig, Antoni Serra, Francesc Buils, Damià Nicolau i Domingo Bonnín. Val a dir que des del PSOE denunciaren que la Sala no convidà el delegat del Govern ni el conseller socialista i veí de ses Salines, Cosme Vidal.

D'altra banda, enguany es lliurà el «Grumet de Sal» a Miquel Roig Rigo «Ribes» per la seva tasca sociocultural a la banda de música. Roig es mostrà molt «orgullós» i recordà emocionat a tots aquells companys que l'ajudaren en els inicis de la banda.

+ VIST