Segueix-nos F Y T R

Un incendi destrueix sis cotxes al pàrquing d'una empresa a Palma

Els vehicles eren nous i estaven en dipòsit al costat de Son Banya

| Palma |

Un incendi destruí en la matinada d'ahir sis vehicles de gamma alta estacionats en el pàrquing descobert de l'empresa Europark Baleares, situada al polígon de can Mateu, devora Mercapalma. A aquest aparcament hi ha al voltant d'un miler de vehicles en dipòsit. Es tracta de cotxes nous que estan allà en espera de ser traslladats als concessionaris i de turismes d'empreses de lloguer.

L'incendi començà a la part posterior, on hi ha aparcats uns 600 cotxes, devers les 03.00 hores. Pel que sembla fou intencionat, ja que part de la tanca que envolta el pàrquing estava oberta. A la part posterior no hi ha cap altra empresa i a uns 100 metres es troba el poblat de Son Banya.

Instants després de declarar-se el foc, la Policia Local de Palma i del Cos de Bombers es desplaçaren al lloc. Els agents asseguraren la zona mentre els bombers apagaven les flames, que assoliren dimensions espectaculars i podrien haver provocat un autèntic desastre.

Finalment, el foc calcinà sis vehicles sense estrenar, el valor dels quals ascendeix a uns 150.000 euros. Els cotxes sinistrats són un Volkswagen Golf, dos Peugeot 407, un Citroën Xsara, un Volvo V60 familiar i un Volkswagen Touran. Tots van quedar inservibles.

+ VIST