Segueix-nos F Y T R

Els joves no podran fer activitats contra la moral de l'Església en el seu futur casal

La Parròquia cedirà per 20 anys un immoble a canvi que la Sala hi inverteixi 240.000 euros

La casa propietat de la Parròquia està ubicada en el carrer Pere Antoni Servera, número 24. Actualment està en mal estat.

| Son Servera |

Els joves de Son Servera comptaran aviat amb un casal però hauran d'anar molt en compte amb els actes que organitzin, ja que «tindran terminantment prohibit la celebració a l'immoble d'actes, activitats o manifestacions de qualsevol tipus o naturalesa que contradiguin, ofenguin o atemptin contra la imatge, creència, doctrina, moral i fins de l'Església catòlica».

Així es disposa a la clàusula tercera del conveni entre l'Ajuntament i la Parròquia, que dilluns a la nit va aprovar per ple l'equip de govern (PP-UM) amb fortes crítiques per part de l'oposició. A través d'aquest conveni, la Parròquia cedeix a la Sala per un període de 20 anys, un immoble de la seva propietat per ubicar-hi el futur casal de joves. A canvi, l'Ajuntament es compromet a fer una reforma de la casa amb un projecte d'almenys 240.000 euros.

La regidora de Joventut, Francesca Martí (PP), exposà que «després d'haver estudiat altres possibilitats, hem acordat que aquest immoble és la millor solució ja que és un local molt cèntric». L'oposició criticà els termes en què s'ha redactat el conveni. Tots defensaren la necessitat de fer un casal per als joves però que fos en un immoble propietat de l'Ajuntament.

Antoni Oliver (PSM) manifestà que «volem un casal per als joves però que pugui ser gestionat amb el màxim de llibertat i autonomia. Els 240.000 euros que s'hi invertiran són a fons perdut».

Conxi Peña (EU-EV), exposà que «és indignant que l'Ajuntament inverteixi 240.000 euros en una propietat que d'aquí a 20 anys haurà de tornar a l'Església. No sé com es pot firmar des d'un Ajuntament, una administració que ha de ser laica, un conveni d'aquestes característiques. En cas de conflicte decidirà el vicari».

+ VIST