Segueix-nos F Y T R

Detingut un taxista de Manacor que utilitzava el cotxe per distribuir 'coca'

La Policia, que portava mesos darrere d'ell, li intervingué 13 paperines i un revòlver

El taxista fou interrogat a la comissaria del Cos Nacional de Policia de Manacor. | J.M.S.

| Palma |

Un taxista de Manacor ha estat detingut pel Cos Nacional de Policia acusat de vendre cocaïna a toxicòmans i en prostíbuls aprofitant el seu taxi com a tapadora. En el moment del seu arrestament se li trobaren tretze paperines de droga dins el cotxe.

La detenció del sospitós, que té uns 50 anys d'edat, es dugué a terme fa uns dies, encara que el CNP de Manacor portava mesos darrere d'ell. Diverses patrulles abordaren el taxi quan circulava per la plaça d'en Bassa i els agents l'obligaren a baixar-ne. Després d'escorcollar el seu vehicle de treball trobaren tretze paperines de cocaïna, un revòlver detonador i cinc càmeres fotogràfiques de dubtosa procedència.

El xofer fou traslladat a la comissaria, on prestà declaració. Després, el jutjat de Manacor autoritzà l'escorcoll del seu domicili, encara que els funcionaris no trobaren més substàncies estupefaents. Quan fou arrestat, portava una important quantitat de diners, que segons els investigadors procedia del narcotràfic.

La investigació policial es va iniciar després que el CNP rebés una informació segons la qual un taxista de la ciutat proveïa de cocaïna alguns prostíbuls i toxicòmans. Es posava en contacte amb ells a través del telèfons mòbil, i després de pactar la quantitat i el preu es desplaçava en taxi fins al punt de trobada. El taxi era una tapadora perfecta per justificar la seva presència en determinats ambients o en companyia de coneguts addictes. Es dedicava, també suposadament, a transportar prostitutes d'Algaida quan acabaven la jornada laboral i es posava en contacte amb encarregats de prostíbuls per subministrar-los droga.

El taxista ha estat posat a disposició judicial i ha quedat en llibertat amb càrrecs. També ha recuperat el seu taxi.

+ VIST