Segueix-nos F Y T R

L'IESE aposta per Balears amb un programa nou adreçat a directius

L'Escola de Negocis presentà l'Associació d'Antics Alumnes de les Illes

| Palma |

L'IESE, l'Escola de Negocis de la Universitat de Navarra, torna a oferir un programa de postgrau a Palma adreçat a directius que vulguin millorar les seves capacitats i habilitats. El director del Programa de Desenvolupament Directiu (PDD), Antonio Asensio, assegurà que amb aquesta iniciativa l'IESE confirma la seva aposta per Balears.

La presentació del PDD coincidí amb la de l'Associació d'Antics Alumnes de l'IESE a Balears, acabada de crear. La integren 269 membres residents a les Illes. Un 61% prové del sector dels serveis, el 29% de la indústria i un 10% del sector primari. Són part dels més de 30.000 exalumnes repartits per gairebé 90 països. És allò que l'IESE anomena «programa de continuïtat», i que permet mantenir el contacte amb un 95% dels antics estudiants.

Per mitjà de l'associació, els seus membres podran formular propostes perquè s'impulsin diferents programes en els quals estiguin interessats, i que els permetin continuar formant-se.

En la segona edició d'aquest PDD, que ja es dugué a terme fa dos anys, es preveu cobrir les 50 places oferides. Té un cost de 22.300 euros.

El president del Govern en funcions, Jaume Matas, clausurà l'acte de presentació, que inclogué una conferència titulada Tornada a les arrels, persones i negocis. Entre altres, hi assistí el conseller d'Economia, Lluís Ramis d'Ayreflor.

+ VIST