Segueix-nos F Y T R

Bauzà expressa el seu desig que el municipi sigui una «referència»

El Partit Popular encara la seva primera majoria absoluta

| Marratxí |

Una ovació tancada va ser la resposta del nombrós públic que omplia ahir el saló del plens de l'Ajuntament de Marratxí a la reelecció de José Ramón Bauzà (PP) com a batle, res diferent a les mostres d'emoció i alegria de les anteriors legislatures si no fos perquè, en aquesta ocasió, els populars governaran en solitari els pròxims quatre anys. Des de 1987 no s'havia produït una majoria absoluta a Marratxí.

En el nou panorama consistorial es noten una sèrie de canvis: dos regidors més per al PP, fet que ha possibilitat la seva primera majoria absoluta; un regidor menys per a Independents, que ha suposat que Josep Maria Casasnovas i Margalida Mesquida passin a l'oposició; i l'absència de Magdalena Moreno, única representant d'Esquerra Unida en la passada legislatura.

No hi ha cap novetat en el PSM, en què Joan Francesc Canyelles es manté al capdavant, i un canvi en el PSOE protagonitzat per Leo Forteza, que substitueix l'històric Daniel Guirao. Per la seva part, en els populars es nota l'absència de Pep Nigorra, Juan Pizarro i Pere Bestard -a qui el batle es va referir molt especialment en el seu discurs-, substituïts per Tomeu Oliver, Rosalía García i Joan Femenies, als quals se sumen Petri Galmés i Valentín Chacártegui.

Bauzà va expressar el seu desig de «situar Marratxí com un dels municipis de referència, no només pel nombre d'habitants sinó pel desenvolupament i les iniciatives, i per l'orgull dels seus veïns per viure on viuen».

+ VIST