Segueix-nos F Y T R

Barrientos: «El més priotari és fer unes Normes Subsidiàries noves»

El socialista Josep Barrientos serà el batle els dos primers anys

| Son Servera |

El socialista Josep Barrientos serà batle del municipi de Son Servera durant els dos primers anys del seu mandat, gràcies a l'acord assolit amb els Independents, EV-Esquerra i UM, que ha enviat a l'oposició el PP.-Quins reptes es marca el pacte de govern?
-El més important és crear un pla de xoc perquè el dia a dia funcioni. Més manteniment, més neteja i més seguretat.

-I en Urbanisme?
-Estudiarem impulsar un pla per activar i donar més transparència al departament d'Urbanisme. Hem de potenciar unes noves Normes Subsidiàries, les actuals són de la dècada dels 80, per controlar l'urbanisme i saber cap a on volem créixer. Tot això ben planificat. Això també ens permetrà executar la ronda de circumval·lació.

-Altres temes d'interès educatius i esportius?
-Apostam per la construcció d'una nova escola a Son Servera, l'ampliació de Na Penyal de Cala Millor i recuperar l'escoleta municipal. També construirem una escoleta al poble de Son Servera. En matèria esportiva, climatitzarem la piscina i millorarem l'oferta esportiva amb una millora del transport entre nuclis.

-Queda enlaire la reivindicada Mancomunitat del Llevant?
-De cap manera. Volem impulsar la creació de la Mancomunitat del Llevant perquè ajunti transport i altres serveis mancomunats apostant també per un nou centre de dia, una residència i millorar el benestar social.

-I en turisme?
-Constituirem una comissió del Turisme entre els hotelers i la resta de sectors implicats, tot per millorar les condicions de la zona i que els hotelers puguin oferir un producte turístic de millor qualitat.

-I amb la piscina de Pedro J. Ramírez?
-Pel que fa al cas de la piscina de Pedro J. Ramírez, des de Madrid se'ns ha oferit una alternativa per mantenir el pas públic per a tota la costa del nostre municipi. El cas de Pedro J. serà la prova pilot de l'alternativa.

+ VIST