Segueix-nos F Y T R

Nou edils del pacte cobraran sou per dedicació exclusiva o parcial

L'equip de govern fa aquesta previsió, que aviat es podria dur a ple

| Capdepera |

El sou del nou equip de govern de l'Ajuntament de Capdepera costarà als comptes municipals prop de 230.000 euros anuals. Hi haurà dues dedicacions exclusives, cinc dedicacions parcials d'un 90%, una d'un 80% i una altra d'un 70%. Només un regidor, Rafel Fernández (PSOE), cobrarà per assistències.

Aquesta és la previsió inicial del nou equip de govern (PSOE, UCAP-UM, EU-EV i PSM-Entesa), que defensa que «es tracta de sous a la baixa» que podrien dur-se a ple pròximament, excepte que hi hagi canvis de darrera hora.

El batle, Bartomeu Alzina (PSOE), tindrà dedicació exclusiva i el seu sou oscil·larà al voltant dels 2.700 euros. A més, s'encarregarà de les àrees d'Urbanisme i Turisme. Serà batle els dos primers anys i després cedirà la vara a Josep Gallego (UCAP-UM).

L'altra dedicació exclusiva de l'equip de govern serà per a Maria Orts (EU-EV), que és la primera tinent de batle. Així mateix assumirà Medi Ambient i Joventut,. El seu sou estarà entorn dels 1.920 euros bruts.

Climent Crespo, Josep Gallego i Pilar Gasull (UCAP-UM) tindran una dedicació d'un 90%. La mateixa es preveu per a Mateu Garau (PSM-Entesa) i Virgínia Maria Urdangarín (EU-EV).

Per part del PSOE, Sebastià Sureda, edil d'Hisenda i Comunicacions, tindrà una dedicació d'un 80% (1.536 euros), i Margalida Bover, edil de Sanitat, Tercera Edat, Centre de dia, Residència i Cooperació, tindrà una dedicació parcial d'un 70% (1.344 euros).

+ VIST