Segueix-nos F Y T R

El patronat de Son Llàtzer vol que Ricci millori el diàleg amb els CS

Thomàs vol que es potenciï la gestió i organització de l'hospital

| Palma |

El Patronat de l'Hospital de Son Llàtzer demanà al nou gerent del centre, Carles Ricci, potenciar-ne la gestió i organització, així com millorar la qualitat assistencial sanitària i les relacions amb els centres d'atenció primària, ja que el centre hospitalari és el més «innovador» i «nou» en aquestes qüestions. Així, a l'acte de presentació del nou gerent hi acudiren el conseller de Salut, Vicenç Thomàs, el director general de l'Ib-Salut, Josep Manel Pomar. Thomàs apuntà que comença un nova època a Son Llàtzer, en la qual es potenciarà que aquest centre «és un dels més nous i innovadors respecte a la resta de clíniques de les Balears en qüestions de gestió i organització interna». El conseller explicà que l'elecció de Ricci com a gerent obeeix al fet que aquest té coneixements en qüestions econòmiques i en gestió hospitalària i a més, posseeix l'experiència de gerent, ja que ha treballat en hospitals com Son Dureta i el de Manacor», assegurà Thomàs.

Per la seva part, Ricci agraí el seu nomenament i assegurà que està «molt content» de formar part d'un Hospital de les característiques de Son Llàtzer en innovació. «Amb l'ajuda de tots posarem en marxa aquest nou projecte, ja que el centre té un gran camí per fer,» afirmà. D'altra banda, Thomàs explicà que Son Llàtzer és un hospital «sense paper» en el qual «tot està informatitzat», en el qual s'aposta per les noves tecnologies, permetent així millorar les relacions amb els centres d'atenció primària. «Les disfuncions que poden existir són problemes de citació i d'adaptació d'informació, entre d'altres», va assegurar. Pel que fa a les agressions produïdes a les urgències de Son Llàtzer, Thomàs assenyalà que són a causa de petites disfuncions en relació amb l'atenció, i que les mesures per evitar aquestes situacions puntuals «les hem de posar entre tots» afirmà el conseller.

«Pretenem millorar la qualitat de l'atenció assistencial sanitària perquè aquesta sigui el més correcta possible, i així evitar condicions que afavoreixin «actituds individuals» i «excepcionals» per part d'algunes persones», manifestà Thomàs.Per altra banda, Ricci declarà que mentre sigui gerent de Son Llàtzer no gestionarà «cap negoci privat», després d'haver estat demanat per la seva suposada vinculació a una empresa d'assistència a gent gran, i el gerent de l'Ib-Salut assegurà que «tots els gerents dels hospitals públics de Balears tenen dedicació exclusiva».

+ VIST