Segueix-nos F Y T R

Un home resulta ferit greu durant una baralla al Port d'Andratx

Dos joves foren arrestats per la Guàrdia Civil acusats de l'agressió

| Palma |

La Guàrdia Civil ha arrestat dos joves acusats de causar lesions greus a un home en el transcurs d'una baralla al Port d'Andratx. La víctima, de 35 anys, fou hospitalitzada a Son Dureta, encara que la seva vida no corre perill. Els fets es produïren poc després de les 00.00 hores d'ahir i han estat investigats per la Guàrdia Civil d'Andratx.

Pel que sembla, la víctima i un amic entraren en un bar ubicat a primera línia del Port i demanaren una consumició. Poc després, l'agredit començà a molestar diversos clients i a demanar si algú podia vendre-li droga. En apropar-se a una taula en la qual hi havia quatre joves, aquests li digueren que se n'apartàs i el convidaren a anar a una altra banda. L'home continuà molestant clients, agafant una botella de la barra i amenaçant alguns dels presents. Tot seguit s'inicià una baralla entre aquest individu i dos dels joves de la taula, que l'agrediren amb gran violència, utilitzant cadires i altres objectes contundents que tenien a l'abast.

La Guàrdia Civil rebé l'avís de la baralla i diversos efectius es desplaçaren al bar en qüestió. Els agents trobaren l'agredit en un estat lamentable i el traslladaren al PAC del municipi. En veure les lesions que presentava, es considerà que el millor era evacuar-lo a Son Dureta.

Els agents s'entrevistaren amb testimonis per aclarir el que havia ocorregut i arrestaren els dos presumptes agressors, de 33 i 21 anys. Ambdós foren duits a la Comandància de Palma i passaren la resta de la nit als calabossos. Ahir dematí foren traslladats de nou fins a la caserna d'Andratx per ser interrogats. Un pic acabades les diligències passaran a disposició judicial.

Per la seva part, la víctima es recupera de les lesions a un ull, a la cara i a diferents parts del cos.

+ VIST