Segueix-nos F Y T R

La direcció de Mallorca TV assegura que l'estat de comptes és «òptim»

El nou equip directiu disposa d'un pressupost de 10 milions

| Palma |

El nou equip directiu de la Ràdio Televisió de Mallorca va expressar ahir la seva intenció de donar continuïtat a la cadena, basant-se en principis de pluralitat, professionalitat i independència, tal com va afirmar la directora general de l'entitat, Marisa Goñi, durant la presentació de la nova programació. Goñi va destacar que l'estat de comptes de Mallorca TV és immillorable: «Hem trobat una situació econòmica òptima, no hem trobat deute i nosaltres tampoc no generarem forat».

Marisa Goñi va especificar que el pressupost «és estret», de 10 milions. D'aquest, més del 40% es dedicarà a programació. «Ens han dit que l'actual situació del Consell no ens permet créixer gaire més, encara que allà on no arribin els diners hi haurà creativitat i feina».

Els reptes que planteja la directora general de la Ràdio Televisió de Mallorca són el pas a la nova seu, Son Puig, i afrontar l'apagada analògica, fet ardu i complicat ja que, com va especificar el director de Televisió de Mallorca, Albert Travesset, la cadena haurà de negociar amb Canal 4 i M7 l'espectre disponible: «Sembla que l'abril de 2010 serà un fet, tot i això és un repte estratègic avançar la data».

El nou equip directiu assumeix com a propis els principis fundacionals de la cadena. D'aquesta manera, la proximitat i l'arrelament territorial seran la marca de la casa, amb especial atenció a la Part Forana.

Goñi va agrair el treball dels professionals que abandonen la graella com Madò Pereta, Pere Muñoz i Joan Prunes. «Tenen les portes obertes, sempre que les propostes siguin de qualitat i austeres. Aquí ningú no és funcionari i els professionals entren i surten, però els programes informatius seran conduïts per periodistes», va dir.

+ VIST