Segueix-nos F Y T R

Milers de persones gaudeixen de les exquisideses de la llampuga

La Mostra de Cala Rajada assoleix un nou èxit amb 22 receptes

| Capdepera |

La Mostra de la Llampuga de Capdepera es consolidà com un dels esdeveniments gastronòmics més multitudinaris de la comarca. A les 12 del migdia s'obrien les portes de la mostra, que s'ubica com cada any a l'esplanada del moll, i un incessant degotís de persones començava a omplir el recinte. La gran diversitat i la qualitat dels plats elaborats amb llampuga pels diferents restauradors del municipi tornaren a deixar ben palès que, malgrat que es tracti d'un peix blau de temporada, amb gust i imaginació es poden dur a terme uns plats exquisits. I com a mostra d'això, hi assistí un gran nombre d'autoritats que no es volgueren perdre l'oportunitat de tastar les excel·lents 22 receptes que s'havien preparat per a l'ocasió.

El batle, Bartomeu Alzina, obria la comitiva d'autoritats, que estava encapçalada pel delegat del Govern, Ramon Socies; el president del Govern balear, Francesc Antich; la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol; la consellera d'Agricultura, Mercè Amer; i una representació dels regidors de l'Ajuntament de Capdepera.

Hi hagué plats per a tots els gustos. Des d'escabetxos o arrossos fins a pastissos amb el peix blau com a element central. Una bona manera de deixar enlluernats els visitants i turistes de la bona cuina que es fa al municipi gabellí.

+ VIST