Segueix-nos F Y T R

Cort preveu recaptar enguany 66 milions d'euros amb l'IBI

El consistori ha posat al cobrament 278.000 rebuts de l'impost

| Palma |

L'Ajuntament de Palma ha posat al cobrament 278.000 rebuts de l'Impost de Béns Immobles (IBI). El cobrament voluntari començà el 17 de setembre i conclourà el 16 de novembre. En total, el consistori palmesà preveu recaptar 66 milions d'euros per aquest. El pagament d'aquest impost anual pot abonar-se a través d'internet a les pàgines www.palmademallorca.es o bé a www.contribucions.org, així com també a les oficines de recaptació ubicades als carrers Francesc de Borja Moll, 22; Isidor Antillón, 19; Son Dameto (edifici Policia Municipal) i Santa Eulàlia, 9.

Des de l'1 fins al 16 de novembre, l'Ajuntament ampliarà l'horari d'atenció al ciutadà fins a les 17 hores per poder abonar els impostos. Els impostos, a més, poden abonar-se en les entitats bancàries que figuren al dors dels rebuts de contribució.

Els contribuents que enguany s'han acollit a la modalitat de «pagament a la carta» per a l'abonament de l'Impost de Béns Immobles o contribució urbana tenen un descompte. Aquesta mesura podria suposar un estalvi global de tres milions d'euros per als contribuents de Palma.Aquesta modalitat de pagament s'inicià l'any passat i s'hi acolliren gairebé 11.000 contribuents dels 278.000 que hi ha ara a Palma. La iniciativa permet abonar l'IBI en fraccions mensuals, trimestrals o amb el pagament únic. Cort aplica un descompte del 2% amb aquest sistema de pagament.

+ VIST