Segueix-nos F Y T R

Detinguda per denunciar el fals robatori d'un rellotge d'or a Palma

La dona pretenia cobrar l'assegurança de la joia, valorada en 2.900 ?

G.P. Palma.

La idea semblava bona, però no era gaire original i la seva posada en escena va ser nefasta. Al final, la imitadora d'actriu, de 27 anys, i nacionalitat equatoriana, va ser detinguda pel Cos Nacional de Policia (CNP) de Palma, acusada d'un delicte de simulació de delicte.

Els fets començaren quan una dona interposà una denúncia el passat dia 8, en la qual afirmava que li havien robat al carrer un rellotge d'or de la marca Lotus, valorat en 2.949 euros, mitjançant el procediment de l'estrebada.

Tot seguit, per part del grup d'investigació de la comissaria del districte oest, es van iniciar les gestions oportunes amb l'objectiu d'aclarir els fets.

Tanmateix, algunes de les dades que havia aportat la presumpta víctima del robatori no es corresponien amb el modus operandi que solen utilitzar habitualment els lladres d'aquest tipus de joies. També, el fet que el rellotge tingués una assegurança de robatori va fer sospitar els agents que es podia tractar d'una denúncia falsa interposada amb la finalitat de cobrar l'assegurança. Així, els investigadors van centrar les seves indagacions en aquest sentit.

Finalment, segons van informar fonts policials, les investigacions van permetre aclarir el fet i detenir la dona que havia presentat la denúncia falsa, les inicials de la qual són C.F.B.V. La jove va declarar a les dependències del Cos Nacional de Policia i, davant de les evidències que li van presentar els agents, va acabar confessant els fets i va lliurar el rellotge que se suposava robat.

Les falses denúncies d'aquest tipus de robatoris es realitzen amb certa freqüència, encara que solen ser detectades per la Policia amb molta rapidesa. Per exemple, agents de la comissaria del districte oest del CNP van detenir l'any passat 12 persones per aquest tipus de fets.

+ VIST