Segueix-nos F Y T R

L'Ajuntament reparteix un ban en què autoritza el consum d'aigua a Biniamar, que ja no té nitrats

| Selva |

L'Ajuntament de Selva repartirà, durant el dia d'avui, un ban en què autoritza el consum d'aigua a tots els veïns de Biniamar, després que hagin estat des del mes de juny sense poder consumir aigua per un excés de nitrats. Dimarts passat, la Conselleria de Salut del Govern balear va lliurar l'informe favorable, mitjançant el qual s'autoritza l'ús del nou pou de la Comuna, que l'Ajuntament va perforar per poder subministrar aigua potable al petit llogaret de Biniamar i donar solució als problemes d'abastament.

Mitjançant el nou ban, l'Ajuntament informa a tots els veïns del petit nucli urbà que «la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria autoritza la utilització d'aigua del pou de la Comuna per al subministrament de la xarxa municipal d'aigua potable al poble de Biniamar. El cabal provinent del nou pou és apte per al consum humà».

Per aquesta raó, l'Ajuntament deixarà de subministrar aigua del pou dels Campassos "que tenia excés de nitrats" i ahir va començar a fer funcionar el nou pou de la Comuna. El batle, Joan Rotger, va explicar que «ara l'aigua del nou pou surt bruta per la terra, però a partir de demà (per avui) ja es farà el subministrament d'aquest nou pou, que té aigua de qualitat», va matisar. Cal recordar que els veïns del petit poble de Biniamar van rebre un ban municipal durant el passat mes de juny, en què s'aconsellava no consumir aigua de la xarxa municipal per un excés de nitrats.

+ VIST