Segueix-nos F Y T R

La recerca d'un desaparegut a Alcúdia

La pista de Francesc Company, de 88 anys, es perdé dimarts a l'avinguda Argentina

El fill, molt preocupat pel que li hagi pogut passar al seu progenitor. | MARIA NADAL.

| Palma |

Més de 50 familiars, veïns i amics, juntament amb les forces de seguretat, es bolcaren durant tot el dia d'ahir a Alcúdia en la recerca de Francesc Company, un home de 88 anys que desaparegué dimarts. Les zones de Llac Esperança, l'avinguda de Pere Mas i Reus i zones urbanes han estat rastrejades sense èxit, de moment.

Francesc, fill de l'home desaparegut, relata: «Dimarts se'n va anar al matí a cercar unes receptes al metge i li digueren que fins a les tres de l'horabaixa no les hi podien fer. El meu pare es posà nerviós, estava molt enfadat i se n'anà a casa de la meva germana. Devers la una del migdia agafà la bicicleta negra amb uns parafangs platejats i partí. La darrera vegada que van veure el meu pare va ser a l'avinguda Argentina, molt a prop de Llac Esperança, Calipso, per situar-nos per la discoteca Menta»,

A primera hora d'ahir la Policia Local, Protecció Civil, Guàrdia Civil, el Centre d'Emergències 112, familiars i amics iniciaren una intensa recerca per les zones de Los Patos, Llac Esperança, les Cases de Son Sant Martí, avinguda Pere Mas i Reus i diversos solars urbans. En les tasques de recerca també hi participà un helicòpter dels serveis d'emergència.

Els familiars penjaren nombrosos cartells amb la fotografia de Francesc Company Socias i una descripció física del desaparegut: 'un home de complexió prima, 177 centímetres, cabells curts i blancs.'

Francesc és propietari d'una casa a sa Pobla i «des que va desaparèixer no hem deixat d'anar-hi cada dia per si hi fos», va afirmar el seu fill.

En el moment de la desaparició, l'home duia uns calçons de color gris, unes esportives negres i una jaqueta impermeable de color negra amb unes muscleres en verd fosc. A més, portava una gorra i visera de quadres.