Segueix-nos F Y T R

El Raspas passa una revisió a Son Llàtzer per ordre de Benestar Social

El sense sostre es veié implicat en una baralla dins d'un supermercat a Pere Garau

Els sanitaris aconseguiren convèncer Alfonso perquè anàs amb ells a l'hospital. Fotos: J.B.

| Palma |

En menys de dos minuts, un conegut supermercat situat al carrer Gabriel Llabrés, de la zona de Pere Garau, es va omplir d'agents del Cos Nacional de Policia d'uniforme i alguns de paisà, a més d'un important desplegament de policies locals. Els fets es van produir a les quatre i deu de l'horabaixa de dimecres. Alfonso García, anomenat el Raspas entrà tranquil·lament per la porta principal de l'establiment i es dirigí a les prestatgeries de les begudes alcohòliques quan fou interceptat per diverses caixeres que li intentaren prohibir l'entrada per aldarulls anteriors.

En aquell moment, el Raspas començà a pegar cops contra el terra, les caixes i el diferent mobiliari de l'establiment. Tot seguit, va començar a proferir insults assegurant que: «Me n'aniré a cercar una pistola i i ja ho veureu» en un estat de gran alteració. Els agents el calmaren i el dugueren fora del local si bé no procediren a la seva detenció.

Ahir dematí, un ampli dispositiu de policies i sanitaris del 061 es van desplaçar fins a la plaça Pere Garau, on els esperava Alfonso García i després de diversos minuts de diàleg van aconseguir introduir el captaire a l'ambulància. L'ordre provenia de l'àrea de Benestar Social del Ajuntament de Palma i els agents procediren al trasllat d'Alfonso García a l'hospital de Son Llàtzer per tal de ser atès pels serveis mèdics i poder tenir coneixement del seu estat de salut».

+ VIST