Segueix-nos F Y T R

Riera defensa la «bona feina» del Govern en qualitat educativa

|

La consellera d'Educació, Cultura i Universitats, Núria Riera, ha afirmat aquest dimarts al Parlament que el Govern ha fet un "bon treball" durant aquesta legislatura "en la millora de la qualitat educativa i per avançar en l'aprenentatge de les dues llengües oficials i en anglès ".

Així ho ha assenyalat en resposta a la pregunta de la socialista Cristina Rita, que ha negat que hagi millorat el sistema educatiu en els últims quatre anys. "Nosaltres volem llibertat i qualitat per a tothom. Vostès només per als seus", li ha recriminat a la consellera.

En la seva intervenció, Riera s'ha referit també a "la inversió de 54 milions d'euros que s'ha realitzat en matèria d'infraestructures durant la legislatura, la instauració d'un nou sistema professional d'un caràcter més dual i un nou model educatiu, que és en què estem treballant ", ha afirmat.

Davant d'això, Rita li ha recriminat que "la veu dels pares ha quedat en paper mullat i que les proves de diagnòstic en ESO hagin baixat". "És qualitat tenir menys professorat, no substituir les baixes i que no funcionin els sistemes informàtics", li ha preguntat la socialista a la consellera.

+ VIST