Segueix-nos F Y T R

'La gàbia mediàtica espanyola', un vídeo per a denunciar l'entramat dels mitjans

També podeu visualitzar el vídeo directament a Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=b9VdQn1PeMk | Dret a decidir Illes Balears (Youtube)

|

El col·lectiu Dret a Decidir Illes Balears, que fa un any ja va publicar els vídeos titulats 'El preu de ser espanyols' i 'Història d'un espoli-Illes Balears, ha publicat aquest dimecres, 11 de març, un nou vídeo-denúncia titulat 'La Gàbia Mediàtica Espanyola'.

'La Gàbia Mediàtica Espanyola' sosté que l'aparent "pluralitat dels mitjans de comunicació espanyols amaga, en realitat, tot un entramat que exerceix sobre els ciutadans de les Illes Balears un efecte de gàbia".

Aquest efecte gàbia fa, segons el documental, que el receptor dels missatges sigui víctima d'un aïllament que no el permet de percebre aquelles informacions "contràries als interessos dels grans mitjans de comunicació espanyols, finançats tots ells per les mateixes corporacions".

Segons els promotors de vídeo-denúncia, "aquest vídeo és una proposta per reflexionar-hi i alliberar-nos de la gàbia mediàtica espanyola".

 

+ VIST