Segueix-nos F Y T R

Les platges del sud d’Eivissa, entre ‘Les 10 pitjors platges d'aquest estiu’

Festa a la platja de s'Estanyol.

|

Arriba l’estiu i abunden, sobretot a les xarxes, les llistes de les 'millors' platges per anar a nedar o fer un capfico. Greenpeace, però, ha publicat la seva llista de les ‘les 10 pitjors platges d'aquest estiu’. Entre aquestes deu platges trobam les dels trams sud i sud-est d’Eivissa.

L’organització ecologista explica que ha publicat aquesta llista per denunciar la urbanització massiva del litoral, el malbaratament de diners públics, la contaminació de les aigües, el model insostenible, el soroll i la destrucció de les dunes o coralls.

A Eivissa, trobam, «especialment als trams, sud i sud-est, un model insostenible d'ús del litoral, on en molts trams de l'illa les platges s'han convertit en un centre comercial». Posen com a exemple la macrofesta que es va celebrar a la platja no urbanitzada de s'Estanyol. També han citat les paraules d’Abel Matutes, president del grup hoteler Fiesta Hotel Club, i director de molts complexos hotelers a Eivissa: «En la nova Llei de Costes he treballat molt», expressà Matutes.

A la llista de les ‘pitjors platges d'aquest estiu’ també podem trobar altres platges com la de l'Algarrobico, a Almeria; l'entorn de la platja d'Os Praceres o les ‘macrobarraques’ de les platges d'Alacant.

VEURE LA LLISTA COMPLETA

Relacionat
+ VIST