Segueix-nos F Y T R

El PI no defensa un nou impost turístic

El PI s’ha reunit aquest dimecres amb la presidenta de la Federació Hotelera de Mallorca (FEHM), Inmaculada Benito. | El PI

|

El PI Proposta per les Illes ha manifestat avui dimecres que no defensa un impost turístic. «No som partidaris de nous imposts» i a més, expliquen que no incloïen aquesta mesura en el seu programa electoral.

Ara bé, la formació política n'accepta l'aplicació sempre que sigui a partir del 2017, «perquè els preus de l’any que ve ja estan fixats», ha explicat el diputat Josep Melià. «S’ha de fer amb el consens del sector i ha de tenir un caràcter finalista i transitori», ha insistit.

Precisament avui dimecres el PI s’ha reunit amb la presidenta de la Federació Hotelera de Mallorca (FEHM), Inmaculada Benito, i la taxa turística ha estat un dels temes que s’han posat sobre la taula durant la trobada.

Expliquen que també han parlat de la regulació del 'tot inclòs', el Pi opina que «s’ha de complir mitjançant inspeccions que fins ara no s’han fet de forma satisfactòria»; i de la necessitat de posar en marxa el palau de congressos de Palma com a gran aposta per a la desestacionalització del turisme.

+ VIST